Endless
Jodenstraat 33
5911 HJ Venlo
077-4768441
info@endless-mode.nl
Kamer van Koophandel: 12047070
Btwnummer: NL001847929B41


Artikel 1: Toepasselijkheid

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met de gebruikmaking van de website Endless webshop zijn uitsluitend deze algemene voorwaarden van toepassing. Endless maakt gebruik van de INretail voorwaarde. Deze zijn te vinden op de website www.inretail.nl.

1.2 Bij het maken van een bestelling via de webshop aanvaart de klant de algemene voorwaarden zoals hier beschreven.Artikel 2: Prijzen en betalingen


2.1 De vermelde prijzen van de artikelen op de webshop zijn in euro’s inclusief btw. Endless behoudt zich het recht om prijzen te wijzigen.

2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van Endless. 

Endless behoud het recht om de bestelling te weigeren of om bepaalde voorwaarden aan een bestelling te verbinden. Mocht de bestelling niet geaccepteerd worden dan zal Endless dit schriftelijk via de post of mail bekend maken aan de klant.

2.3 De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,75

Bij verzendingen naar het buitenland rekenen wij  € 13,00 verzendkosten.

2.4 Na een geplaatste bestelling ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bestelde artikelen en de totale kosten. Betaling dient altijd vooraf gedaan te worden via Ideal.
Bij ontvangst van de betaling worden de bestelde artikelen verzonden.

2.5 Endless behoud het recht om bestellingen in gedeeltes te leveren. Dit wordt per mail bekend gemaakt aan de klant.

2.6 Prijsvermeldingen die onjuist zijn bijvoorbeeld door verkeerde invoer, druk en/of zet fouten vormen geen verplichting voor Endless om zich daaraan te houden. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.7 Prijswijzigingen zijn voorbehouden.Artikel 3: Leveringen

3.1 Na binnenkomst van de betaling op de bankrekening van Endless zullen de artikelen verstuurd worden. De levering zal 1 á 2 werkdagen duren. Mocht dit niet het geval zijn dan zal de klant via de mail hierover geïnformeerd worden.

3.2 Overschrijding van de overeengekomen levertijd geeft de klant geen recht op schadevergoeding. Indien er na 30 dagen niet geleverd is heeft de koper het recht op terug ontvangst van het betaalde bedrag.
Dit zal binnen 1 week op de bankrekening van de koper terug gestort worden.

3.3 Endless doet er alles aan om de webshop zo actueel mogelijk te houden. Het is natuurlijk mogelijk dat er onverhoopt artikelen op voorraad staan die er in werkelijkheid niet zijn. In dat geval neemt Endless zo spoedig mogelijk contact op met de klant.

3.4 Door gebruik te maken van fotografie is er altijd een geringe kans aanwezig dat de kleuren iets anders overkomen op de foto dan in werkelijkheid. Endless probeert alles zo waarheidsgetrouw te fotograferen zowel de kleur als de details van de kleding.Artikel 4: Ruilen / Retourneren.


4.1 Mocht er na ontvangst van de goederen geen tevredenheid zijn over de artikelen, dan mag de klant de artikelen 8 dagen na ontvangst van de goederen zonder reden retourneren. Het retour sturen van de artikelen is altijd voor kosten van de klant.

De retour procedure staat vermeld bij verzenden en retour. Na ontvangst van de artikelen mits onbeschadigd zal het aankoopbedrag teruggestort worden op de bankrekening van de klant.

4.2 Indien er verkeerde of beschadigde artikelen zijn geleverd zal Endless op haar kosten de geleverde artikelen omruilen.

4.3 Alle bovengenoemde punten zijn alleen van kracht als er aan de volgende voorwaarde wordt voldaan:

  • De artikelen mogen absoluut niet gedragen of gewassen zijn,
  • De artikelen mogen geen schade vertonen of vlekken bevatten.
  • Bij de retourzending moeten aanwezig zijn de persoonlijke gegevens en bankgegevens van de klant zodat Endless zorg kan dragen voor de goede afwerking.
  • Retourzendingen vinden plaatst op eigen risico van de koper.
  • Artikelen mogen alleen retour komen mits voorzien van een origineel artikel etiket.
  • De artikelen moeten volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt zijn, verkeerd wassen of andere behandelingen vallen buiten de garantie van retour zenden.


Artikel 5: Aansprakelijkheid.


5.1 Iedere aansprakelijkheid van de medewerkers van Endless en de producten van Endless voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, waaronder bedrijfsschade, gevolgschade, schade aan roerende en onroerende zaken dan wel aan personen worden uitdrukkelijk uitgesloten.
Endless is evenmin aansprakelijk voor schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derde worden veroorzaakt.

5.2 Endless is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de procucten van Endless.


Voor vragen neem je contact op met Endless